VOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN NMPR WEBSITE

ReciperoXS is de eigenaar van deze website en de inhoud. Door de inhoud te bekijken ga je akkoord met de volgende gebruikersvoorwaarden.

Copyright

Het ontwerp en de inhoud van deze website en onze nieuwsbrieven zijn beschermd door copyright © ReciperoXS). Je mag informatie voor eigen gebruik probleemloos downloaden en printen. Reproductie van (een gedeelte) deze website voor elk ander doel is strikt verboden zonder schriftelijke toestemming van ReciperoXS.

Maak gebruik van onderstaande contactgegevens om toestemming te krijgen.

Disclaimer

Wij behouden het recht om de informatie op deze website op ieder moment te wijzigen (inclusief deze gebruikersvoorwaarden). We adviseren daarom ook deze site bij elk bezoek te controleren op wijzigingen.

ReciperoXS accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor welke vorm van beschadiging, verlies of virussen ontstaan door direct of indirect gebruik van deze website of gelinkte andere websites.

Privacy & Cookies

Bekijk onze privacy policy en cookie policy voor meer informatie.

Toegankelijkheid

ReciperoXS doet haar uiterste best om onze websites toegankelijk te maken voor alle gebruikers. We voeren een beleid van continue updates en verbeteringen om dit te bewerkstelligen.

  • Tekstgrootte: Je kunt de grootte van de teksten op onze website aanpassen via de browserinstellingen. Sommige browsers stellen je in staat om de hele pagina te vergroten, kijk hiervoor naar de help functie van de internet browser.
  • Consistente paginakoppen en -titels: Een consistente inhoudsstructuur is gebruikt om hiermee met alle typen technologie overweg te kunnen.
  • Contrasterend kleurgebruik: Om de leesbaarheid te vergroten is de site ontworpen met hoog contrast tussen tekst en achtergrond. Om de gehanteerde kleurstijl aan te passen, ga naar je browserinstellingen.
  • Alternatieve tekst voor afbeeldingen: Alle afbeeldingen bevatten zogenaamde Alt Tag attributes (alternatieve teksten). Waar een afbeelding niet noodzakelijk belangrijk is, is deze Alt Tag leeg gelaten om de website nog leesbaarder te maken voor alle gebruikers.
  • Beschrijvende hyperlinks: Alle links zijn dusdanig beschreven, zodat ze ook uit context begrepen kunnen worden. We hebben ook waar van toepassing aangegeven of de link opent in een nieuw venster of dat er aanvullende software is vereist om te bekijken.

Contact opnemen met ReciperoXS

Uw mening over onze producten, voorwaarden, sites en servicelevels vinden we erg belangrijk. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. Mail naar support@reciperoxs.nl voor vragen, commentaar en feedback.

Gebruik het volgende adres om ons per post te benaderen: ReciperoXS, Martinus Nijhofflaan 2, 2624ES, Delft.